Fascinatie over Vrouw En Overgang

Ik heb hetgeen bloedverlies gehad (ben in de postmenopauze) en krijg nu binnenkort een endometrium biopsie.

Ook een dokters weten het niet hoor, ze wensen me meteen doorsturen voor een ct-scan en ons MRI en tot ons uroloog.

Ook valt dit me verder op het ik het liefst maar gewoon thuis ben. In vroegere tijden reisden mijzelf man en je een hele wereld rond. We beschikken over ook vier jaar in Amerika gewoond.

Dat is veel te lang teneinde jouw niet goed te voelen, terwijl er immers zeker wat met te verrichten kan zijn. Ga alleen op zoek naar informatie en zorg dat jouw op tijd deskundige hulp vindt, welke jouw immers bovendien kan opweg helpen."

Je heb intussen ons paar keer hetgeen bloed verloren en heb behalve ons uitstrijkje tevens ons vaginale echoscopie gehad.

Belangrijker was dat "een" vrouw zich losmaakte met het vrouw-beeld met welke tijd en ZELF ging denken en bepalen.

Je raakt stellig overtuigd aangaande je persoonlijk handelen..... en hebt geen enig probleem betreffende dit hormoongebruik, zeg je.

Dat spanning er mee te maken hebt er ben ik zeker aangaande overtuigd. Maar het komt en zal, en nu kan zijn het voor mij wederom maanden druk. Een keelklachten heb je meteen vanaf maart Vrouw In De Overgang dit jaar. En even is het weggeweest en meteen wederom in al die hevigheid terug. Het trekt tevens via tot mijn oor/hals.

Zo van 'dit komt via een hormonen, dit gaat wel alweer over'. Accepteren dat ons bepaalde klacht er op het ogenblik kan zijn en -Enorm LASTIG- daar geen aandacht aan schenken, het helpt mijzelf toch dit beste.

En geloof maar het jouw dan vecht met vragen aangaande waarom overkomt mij het op deze methode. Dit kan zijn zo! En er hoort woede en boosheid voor aan een onmacht waarmee je word opgescheept.

Je had waarachtig weet op deze site gelezen het zoiets bij de overgang kan beluisteren, doch teneinde dit absoluut te weten heb ik vanwege a.s. maandag toch maar een afspraakje betreffende mijn persoonlijk huisdokter geschapen. Verlangen is het zeker even laten onderzoeken, temeer daar je daar wellicht in verscheidene ofwel mindere mate buikpijn voor heb.

Ik alleen moet nog ons week wachten op de uitslag doch vloei nog aldoor (in feite nu verdere dan vlak na curritage), daar waar komt het vandaan en zo vlug. Het vrouwelijk lijf zit maar buitenissig in mekaar hoor, nou nogmaals succes,

Jouw leeft jouw in in wat wat niet aan een hand was, jouw leeft jouw ook niet in in mijm situatie, doch in hetgeen je zelf bedenkt.

Heb de gedaan drie jaar alang zoveel krachten gehad...zie mijn berichten en steeds opnieuw
steeds weer ben ik wederom volkomen uit het veld geslagen, daar waar ik voordien allemaal veel lekkerder kon relativeren.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Fascinatie over Vrouw En Overgang”

Leave a Reply

Gravatar